TERKİB-İ ÇEŞİDİYYE

21 Nisan 2013 Pazar

KATMER


 



KATMER 



MALZEMELER:

  • Un
  • Peynir
  • Soğan
  • Yağ
  • Susam

HAZIRLANIŞI:

Un yapacağımız katmer sayısına göre yoğrulur. İsteğe göre peynirli ya da susamlı iç hazırlanır. Açılan bezelere hazırlanan iç göz kararı konulur. Daha sonra kızdırılan sacda yağlanarak pişirilir.

SERVİS: Sıcak olarak çay veya ayran ile servis yapılır.

Gönderen Unknown zaman: 08:34
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ▼  2013 (26)
    • ▼  Nisan (25)
      • VEE EV YAPIMI PORSİNYONLUK KUMPİR
      • renkli çikolatalı kurabiye çok tatlı görünüyor
      • BİRAZDA KARADENİZ DEN
      •    KUYU TANDIR  KEBAP KUYUSU      Genellikl...
      •    YÖRESEL ZEYTİN YAĞLI  MALZEMELER 4 ade...
      •   YOĞURTLAMA   MALZEMELER: 4 adet patates...
      •   GÖVEÇ  MALZEMELER: 1 kg. koldan et ...
      • ZEYTİN YAĞLI  YAPRAK SARMA  MALZEME...
      • KATMER
      • DENİZLİDE AİLENİZLE YEMEK YİYECEGİNIZ YERLER 2
      • DENİZLİDE AİLENİZLE YEMEK YİYEBILECEGİNIZ YERLER
      • DENİZLİ'YE HAS YEMEKLERDEN BAZILARI - 2
      • DENİZLİ'YE HAS YEMEKLERDEN BAZILARI - 1
      • DENİZLİ'YE HAS YEMEKLER
      •   TAVADA PİZZA Hamur İçin:1 adet yumurta3 ...
      • Sütlü Kadayıf Tatlısı  Yazdır Mal...
      • DÜĞÜN ÇORBASI
      • ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR
      • TAS KEBSBI
      • AYDIN YÖRESİ ZEYTİN YAĞLI YEMEKLERİ
      • Puf Pasta   Malzemeler: 4 yumurta 1 su bar...
      • evden anne yemeklernden uzak kaln öğrenciler için ...
      • SERİFE BACI
      • KOLAY PİZZALAR
      • yorumlarınızı bekliyoruzzz :)
    • ►  Mart (1)

Katkıda bulunanlar

  • Unknown
  • Unknown
  • Unknown
  • Unknown
  • Unknown
Filigran teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.