22 Nisan 2013 Pazartesi

VEE EV YAPIMI PORSİNYONLUK KUMPİR


PORSİYONLUK KUMPİR
8 haşlanmış patates
2 çorba k.tereyağı
1 su b.kaşar peynir rendesi
3 sosis
siyah zeytin
yeşil zeytin
tane mısır
bezelye
ketçap
mayonez
tuz, karabiber
Haşlanmış patatesleri püre haline getirin. Üzerine tereyağı, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Daha sonra bu karışıma kaşar peyniri rendesini de ekleyin. Hazırladığınız patates pürelerini sufle kaplarının içinde bir havuz oluşturacak şekilde kaplayın.
Diğer tarafta iç harcı için karıştırma kabına doğranmış sosis, siyah zeytin, yeşil zeytin, tane mısır ve bezelyeyi alarak sufle kaplarına paylaştırın. Üzerine kaşar peyniri rendesi serperek 180 derecelik fırına verin. Kaşarlar eriyene kadar pişirin. Üzerinde turşu, ketçap ve mayonez ile servis yapın.

2 yorum:

  1. dışarıda kumpire fazla fazla para ödemektense bu şekilde evde yapmak daha mantıklı.ayrıca da çok sağlıklı bence

    YanıtlaSil
  2. herkeste raahatlıkla tüketebilirr

    YanıtlaSil