21 Nisan 2013 Pazar


 
YOĞURTLAMA  

MALZEMELER:

  • 4 adet patates
  • 10 adet biber
  • 1 diş sarımsak
  • 300 gr. Süzme yoğurt
  • Tuz, yağ

HAZIRLANIŞI:

Patatesler yıkanarak soyulur ve parmak şeklinde doğranır. Biberler yıkanır. Süzme yoğurt bir kapta çırpılır. İçerisine yeteri kadar su ve tuz eklenir.  Patatesler ve biberler bir tavada kızartılır. Kızartılan malzemeler ayrı bir kaba alınarak, üzerine yoğurt dökülür.

SERVİS: Soğuk olarak servis yapılır.

2 yorum:

  1. bu kızartma tam benlikkkk ve genelde bütün özel kahvaltılarda yaparız.

    YanıtlaSil
  2. işte denizlili olmak böyle birşey kahvaltıda harika oluoooo

    YanıtlaSil